MM Ultrainspiration

Hur kan jag inspirera dig?

Välkommen till en värld med oändliga möjligheter!

Ultrainspiration
MM Ultrainspiration har givits liv för att uttrycka bland annat glädje, optimism, ärlighet, generositet, empati, mod samt en genuin strävan att vara äkta...MEN viktigast av allt...LÖPCOACHNING...

FÖR ATT FÅ FRAM DITT "ULTRA"! 

Det betyder inte att du måste vilja springa ett ultramaraton...utan
helt enkelt att du tillsammans med mig som coach vill upptäcka vilken oanad kapacitet du har inom dig oavsett vilken nivå du startar ifrån.

Genom att anlita mig som löpcoach via köp av ett av mina PT paket (se Tjänster), så får du tillgång till mig som löpresurs och löptränare under våra PT träffar samt hjälp med ett genomtänkt löpprogram och massor av pepp och inspiration för att du ska uppnå dina löpmål.

Förutom utbildad löpcoach med ett av de längsta ultralöpningsmeritlistorna i Sverige och stor kunskap om just långdistanslöpning, så får du även en ICF Certifierad livscoach som kan hjälpa dig med den mentala sidan av löpningen samt hjälpa dig med att få ihop ditt livspussel så att du finner glädje och ro i din löpning. 

Allt hänger ju ihop. Man måste bli både fysiskt och psykiskt stark för att klara sina drömmål. Jag kan alltså hjälpa dig med att få fram ditt "ultra" på alla plan. Jag tror att det är just detta som gör mig unik som löpcoach.

För att vara specifik så kan jag hjälpa dig med bland annat följande för att du ska realisera din långdistansutmaning...

1) Ge dig en kickstart med din träning och sedan hjälpa dig med hur du går vidare med träningen därefter.
2) Förbereda dig inför en viktig utmaning genom regelbundna PT träffar och stöd längs vägen.
3) Hjälpa dig med en individualiserad struktur på din träning.
4) Motivera dig till att träningen blir av och att den blir rolig.
5) Stärka dig mentalt inför din stora uppgift.
6) Ordna viktiga "nyckelpass" (som t.ex. långpass, backpass eller intervallpass) som ger dig det nödvändiga självförtroendet inför din stora utmaning.
7) Ordna fystester som Cooper Test/3000 meters test eller MAF tester för att mäta utvecklingen av dina olika aeroba kapaciteter.
8) Hjälpa dig att resonera kring strategier för att klara din utmaning (från utrustningsval till loppstrategier).

Nu söker jag alltså dig som vill satsa helhjärtat mot ett mål som är större och svårare än vad du någonsin vågat dig på tidigare...och som känner att just jag är den rätta coachen att hjälpa just dig.

Är det kanske dig jag söker för att inspirera till stordåd? Är just du redo att hitta ditt "ultra" med min hjälp?

Om ja, ta kontakt så kör vi!

OBS! Denna hemsida kan inte hantera popup fönster för att ge information om så kallade cookies. MM Ultrainspiration samlar inte in information om dig via cookies, men det kan andra aktörer ändå göra när du besöker denna hemsida.